Branżowa Szkoła I stopnia klasa 1a, 1b – Technologia prac w obiektach hotelarskich
Temat: Obowiązki pracowników na poszczególnych stanowiskach służby pięter.
Zapoznaj się z informacjami struktury organizacyjnej służby pięter: (podręcznik strona 32 i 33) oraz z prezentacją zamieszczoną poniżej
1. Do zeszytu przedmiotowego wykonaj notatkę
Napisz jakie są zadania housekeepingu oraz czym zajmuje się ten dział w hotelu (podpowiedź znajdziesz w prezentacji)
2. Wykonaj zadanie w zeszycie ćwiczeń (zamieszczam też tutaj) – czerwone ćwiczenia- strona 26 ćwiczenie 6 – ZADANIE JEST NA OCENĘ.
Zrób zdjęcie wykonanego ćwiczenia w zeszycie ćwiczeń lub zeszycie przedmiotowym i wyślij do nauczyciela:
Zdjęcia wykonanych zadań prosimy o przesłanie na poniższe adresy email:
beatarokitawronowska@wp.pl – kl. 1a BS
jolanta.jyz@interia.pl – kl. 1b BS lub messenger
w razie pytań jesteśmy do Waszej dyspozycji